вторник, септември 28, 2021

таг: метална

Почна поставувањето на металната конструкција на фасадата на Универзална сала

Реконструкцијата на Универзалната сала во центарот на Скопје е во полн ек. Денеска пристигна металната конструкција на новата сала со чие поставување ќе се...