недела, септември 25, 2022

таг: мерки за вработување

Со мерки и за вработените и за невработените до подобар животен...

Со повеќе мерки, пред се’ со одредени олеснувања на локалните бизниси, општина  Свети Николе ќе се обиде да сoздаде услови за намалување на невработеноста....