недела, ноември 28, 2021

таг: Матично

Отворен Младински Центар во објектот на некогашно „Матично“

Градоначалникот Петре Шилегов и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денеска го пуштија во употреба новиот Младински центар „Матично“, сместен во објектот на поранешната...