четврток, јуни 20, 2024

таг: Мавровка

(ВИДЕО) Бесиан Мехмети: Зелениот кров ќе служи и како маалски парк

Бесиан Мехмети, еден од најперспективните млади архитекти ќе се потпише зад зелениот кров на ДТЦ Мавровка. Ова е трет и најголем зелен кров кој...

Раззеленува и покривот на „Мавровка“ – трет и најголем зелен покрив...

Градот Скопје во соработка со општина Чаир и Здружението на корисниците на деловен простор во деловниот центар „Мавровка“ почна со уредување на третиот и...

(ВИДЕО) Напуштениот и неуреден простор на Мавровка, наскоро трет и најголем...

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на неговиот Фејсбук профил споредли видео како изгледа напуштениот и неуреден простор на Мавровка, при што најави дека...