вторник, мај 21, 2024

таг: локален совет за превенција

Локален совет за превенција: Новиот мост на река Брегалница и централното...

Новиот мост на реката Брегалница и централното градско подрачје се црни точки на територијата на градот - ова беше заклучено на седница на Советот...

Струмичкиот Локален совет за превенција е позитивен пример на ОБСЕ како...

Повеќе проблеми од интерес на граѓаните на Струмица беа тема на расправа, но и решавање во изминатите шест месеци од работењето на Локалниот совет...