понеделник, април 12, 2021

таг: ловиште

Ловиште – Македонска Каменица се очекува да го преземе ЈП „Национални...

Изминатата недела, раководителот на Секторот за шумарство и ловство, Саша Јовановиќ оствари работна средба со ловците и граѓаните на општина Македонска Каменица, на која...