вторник, април 23, 2024

таг: личка

Се реконструира постоечката инфраструктура во едно од најтесните грла во Штип

Нешто повеќе од шест милиони денари од буџетот на општина Штип, ќе вложи општината во реконструкција на постоечката инфраструктура на неколку клучни улици во...

Комплетно променета водоводната линија на улицата Личка

За само седум дена е завршена промената на водоводната линија на улицата Личка во Штип, која не била реконстурирана повеќе од 40 години. За...