четврток, декември 1, 2022

таг: летна акција

Продолжува летната акција за изградба и реконструкција на локални патишта и...

Интензивно се одвиваат градежните работи во населените места од општина Гевгелија, а во рамките на летната акција за изградба и реконструкција на локални патишта...