среда, мај 22, 2024

таг: лед

(ВИДЕО) Последна фаза од проeктот „Skopje Smart City“

Во тек е последната фаза од поставувањето на лед светлата на територија на Град Скопје. Со 9.600 лед светла и замената на натриумот со...

Поставени 3.200 лед светла во Скопје

Во изминатиот период на површина на целиот град поставени се 3.200 нови лед светла, до крајот на месецот ќе бидат поставени уште 1.500, а...

Во главниот град се поставуваат нови модерни лед светилки – Дел...

Градот Скопје вчеравечер почна со инсталација на ЛЕД светилки за улично осветлување на улицата Франклин Рузвелт, на потегот од улицата Васил Ѓоргов до Зоолошката...