четврток, декември 8, 2022

таг: куќни совети

Општината со апел до гевгеличани за редовно одржување на станбените згради

Општина Гевгелија и ЈПКД „Комуналец“- Гевгелија апелираат до граѓаните кои живеат во станбените згради, согласно Законот за домување, сопствениците редовно да ги одржуваат станбените...