четврток, септември 16, 2021

таг: Кучиња

Отворени градскиот базен во Куманово

Започнува втората сезона на Отворениот градски базен во Куманово. Иако временските услови се' уште не се поволни поради свежие ноќи, сепак Општина Куманово одлучи...

Струмица: Проблемот со кучињата скитници се решава согласно законските прописи во...

Кучињата скитници на територијата на општина Струмица се третираат исто како што тоа се прави на територијата на целата држава. Според Кирил Парталов, секретар на...