петок, декември 8, 2023

таг: куманововидео

(ВИДЕО) Куманово во ритамот на „Меѓународниот тамбурашки фестивал 2018“

Куде „батко Ѓоргија“, куде тумбе, на градскиот плоштад во Куманово се одржа 14-тиот „Меѓународен тамбурашки фестивал 2018“ . Прекрасна вечер со љубов, песни, вино и...