вторник, септември 28, 2021

таг: културен дом

Започна реконструкцијата на културниот дом во Општина Дојран

Со финансиски средства обезбедени од Буџетот на општина Дојран, започна прва фаза на адаптација и реконструкција на културниот дом во Нов Дојран. Културниот дом ќе...