недела, март 3, 2024

таг: Кристијан Стаменов

Кристијан Стаменов нов в.д. директор на Зоолошката градина во Скопје, а...

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска го назначи Кристијан Стаменов за нов в.д. директор на ЈУ „Зоолошка градина“ на Град Скопје, откако претходниот директор...