сабота, септември 26, 2020

таг: Креираме Заедно

Општина Струмица ќе учествува во проектот „Креираме заедно“

Општина Струмица преку општинските основни училишта ќе учествува во реализацијата на проектот „Креираме заедно“. Овој проект има за цел да се промовира инклузијата на...