вторник, мај 21, 2024

таг: концерти

Богата предновогодишна културна програма во Радовиш

Општина Радовиш, во соработка со општинските културни и образовни установи и со граѓански здруженија, подготви богата програма за испраќање на 2019, година во која...

Култните Галија на Каменичкото културно лето на 27 август во Македонска...

Денот на Општината и Денот на рударите и оваа година во едно ги спојува Каменичкото културно лето, што по единаесетти пат ќе се одржи...