четврток, декември 8, 2022

таг: комисија

За три месеци решени 50 предмети за легализација, инкасирани над 300.000...

Се интензивира процесот на легализација .Во Општина Карбинци за три месеци решени се  50-тина предмети а како резултат на тоа , во општинскиот буџет се инкасирани...