четврток, декември 8, 2022

таг: кино сала злетовски рудар

Реновирана е пробиштипската Кино сала „Злетовски рудар“

Проектот за реконструкција на пробиштипската Кино сала „Злетовски рудар“ е официјално завршен откако вчера со последната контрола од страна на комисијата од Агенцијата за...