вторник, јануари 31, 2023

таг: Кејт Мари Брнз

Младите претприемачи од Делчево на саем со свои идеи пред американската...

Во присуство на американската амбасадорка Кејт Мари Брнз, претставници од Амбасадата на САД во Софија, градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски, претставници од бизнис-заедницата...