сабота, август 13, 2022

таг: кај сите основни училишта во градот

Продолжува поставувањето безбедносни огради кај училиштата во Штип

Унифицирана безбедносна ограда деновиве се поставуваше пред основното училиште „Ванчо Прке“ во центарот на Штип. Локалната самоуправа акцијата ја почна во почетокот на годината. Такви...