вторник, април 23, 2024

таг: караорман

Есенска градежна офанзива во Штип, асфалтирани поголем број улици во неколку...

Неколку улици во населбите Балканска, Три Чешми и Караорман во текот на изминатите неколку дена добија нов асфалт. Потребата за рехабилитација на веќе постоечката...

Се асфалтираше „Кратовска“ во Дузлак, а во наредните денови ќе се...

Жителите на ул.Кратовска во штипската населба Дузлак од вчера имаат реконструирана улица која ќе им овозможи полесно секојдневно функционирање. Средствата одвоени за оваа улица...

ЈП Исар повторно апелира: Водата да не се користи за наводнување...

Дел од градот водата освен за пиење ја користи и за наводнување и тоа е факт. За ова постојат докази според излезот на вода...