вторник, мај 21, 2024

таг: караманов

На Плачковица се одржа ликовната колонија „Караманов 2019“

Во радовишкиот дел на планината Плачковица деновиве се одржа ликовната колонија „Караманов“, која беше во рамките на годинашната манифестација „Самун ем татлија“, а беше...