петок, јуни 14, 2024

таг: караманови поетски средби

Од 22 до 24 ноември во Радовиш „Карамановите поетски средби“ по...

Организацискиот одбор на „Карамановите поетски средби“ објави дека традиционалната манифестација годинава ќе се одржи од 22 (петок) до 24 ноември (недела) во Радовиш.Карамановитесредби оваа...