вторник, април 23, 2024

таг: капитални проекти

Штипскиот градоначалник Јорданов и Мицкоски извршија увид на капиталните инвестиции во...

Проширената пешачка патека на реката Брегалница која сега има и велосипедска лента, парковите во изведба во населбите Сењак и Дуизлак, улицата Ванчо Китанов која...

(Видео) Пробиштип е одличен пример за реализација на проекти од програмата...

По една деценија пробиштипјани добиваат нова, современа киносала. Салата „Злетовски рудар“ која беше направена во 50-тите години, денеска има комплетно нов лик и капацитет...

Повеќа капитални проекти започнаа во Општината Свети Николе

Изминатата недела започнаа градежните работи на поставување на атмосферска канализација во населба Бел Камен од улица 9-ти Мај до коритото на Кнежевска река. -Со ова...