сабота, август 13, 2022

таг: каналл 77

Неделен бриф за 25.07.2020

Во новиот Неделен Бриф на Канал 77: -Општина Карбинци секојдневно интервенира по запалени стрништа -Се уредува градска теретана во Куќата на спортот во Македонска Каменица -Свети Николе...