среда, мај 22, 2024

таг: канализациска мрежа

Започна реконстукцијата на канализациската мрежа на штипскиот булевар „Партизанска“, но и...

Започна реконструкцијата на канализациската мрежа на штипскиот булевар „Партизанска“ со што се решава деценискиот проблем со поплавувањето на подрумите во околните згради конечно ќе...

Општина Кочани во ек на градежни зафати

Општината Кочани, со средства од општинскиот буџет, започна со реконструкција на  во селото Тркање. Активностите се почнати од мостот во непосредна близина на училишната...