среда, мај 22, 2024

таг: каменичко културно лето

Култните Галија на Каменичкото културно лето на 27 август во Македонска...

Денот на Општината и Денот на рударите и оваа година во едно ги спојува Каменичкото културно лето, што по единаесетти пат ќе се одржи...

Почнува Каменичко културно лето 2018

Три празници во едно празнување се споени во „Каменичкото културно лето“, кое оваа година почнува на 26-ти август, во недела, а ќе заврши во...