четврток, август 5, 2021

таг: ифтарска вечер

Општина Конче: Градоначалникот организираше Ифтарска вечер-да си подадеме рака без разлика...

Во пресрет на муслиманскиот празник Рамазан Бајрам, градоначалникот на Општина Конче – Благој Илиев заедно со Советот на општината а во соработка со здружението...