четврток, јуни 20, 2024

таг: ипр

Потпишан договорот за втората фаза од изградбата на современиот градски пазар...

Денеска во Општина Делчево, директорката на Центарот за развој на ИПР, Зујица Алексова и изведувачот, фирмата ПАНЕЛ-М од Тетово, како и градоначалникот на Општина...

Ќе се гради нова паркинг-платформа над коритото на Отиња во Штип

Општина Штип и Центарот за развој на Источниот плански регион потпишаа договор за започнување изградба на паркинг-платформа по течението на реката Отиња кај Здравствениот...