среда, декември 1, 2021

таг: иновациите

Најдобрите од Македонија ги донесоа иновациите во Македонска Каменица (видео+галерија)

Макети од бродови, вулкани, некои чудни машини и што ли уште не, забрзано се носеше низ училниците во ОУ „Свети Кирил и Методи“ во...