петок, мај 24, 2024

таг: иницијатива

Општина Штип ќе бара 80 милиони денари од Владата за субвенционирање...

Вкупно 80 милиони денари ќе бара Општина Штип од владата, пари кои ќе бидат наменети за субвенционирање на електричната енергија на штипјани, со цел...

Младите од Крушево побараа и ќе добијат „Ин аут“ кино за...

Советот на општина Крушево  донесе одлука за кофинансирање на проектот за оспособување на т.н. „ин аут“ (In Out) кино во СОУ „Наум Наумовски Борче“...