сабота, октомври 16, 2021

таг: инвертер клими

Општина Пробиштип: Вкупно 77 граѓани добија субвенции за купен велосипед

Општина Пробиштип изврши исплата на 77 граѓани кои поднесоа барање и ги исполнуваат условите за субвенционирање за купен велоспед. Градоначалникот на општината, Драган Анастасов, вели...