вторник, јануари 18, 2022

таг: имот

Во 2016 година висок процент на наплата на даноци и такси...

Во 2016 година од даноци и такси, општина Струмица остварила вкупен приход од 84.127.021,00 денари што е за 2,92 проценти помалку во однос на...