недела, март 3, 2024

таг: извештај

Сите во превенција на шумски пожари – пораката од Извештајот презентиран...

Мерките што треба да се преземат со цел да се превенираат шумските пожари, но и активностите за ревитализацијата на изгорениот шумски фонд ги содржи...

Општина Штип најтранспарентна веб општина во државата

Според извештајот од проектот „Следење на принципите на јавната администрација во зачувување на вредностите на добро управување“ финансиран од Европската унија, Општина Штип е...