недела, мај 19, 2024

таг: изведувач

Поради несоодветен и неквалитетен асфалт, повторно се асфалтираат неколку улици во...

По извршена контрола со соодветен надзор од страна на Општина Штип на неколку веќе асфалтирани улици, констатирано е дека истите се несоодветно и неквалитетно...

Судот ќе решава за недоградените трибини на градскиот стадион во Свети...

Општината Свети Николе го доби нарачаното вештачење за изведените работи на трибините на градскиот стадион, по што е покрената судска постапка. Наодите на вештакот...