четврток, декември 1, 2022

таг: избор на претседател

Закажана конститутивната седница на Советот на Општина Куманово

Во претстојната седмица, во вторник на 23 ноември, ќе се одржи конститутивната седница на Советот на Општина Куманово. Според дневниот ред, ќе бидат верифицирани...