Free Porn
xbporn

таг: игри

Општина Лозово беше домаќин на Регионалните пензионерски спортки игри

 Општина Лозово, викендов беше домаќин на ,,26 -ти Регионални Пензионерски Спортски игри”. На овој настан беа присутни повеќе од 250 посетители, од кои голем дел...

Пинпонгар на ППК „Нико Доага“ ќе учествува на Светските школски игри...

Пинпонгар, член на ППК Крушево „Нико Доага“ ќе учествува на Светските школски игри во Нормандија, Франција. Настанот ќе се одржи од 14-ти до 20-ти...

Општина Виница домаќин на ,,25 Регионални пензионерски спортски игри” (видео)

Општина Виница беше домаќин на ,,25 Регионални пензионерски спортски игри”. Имаше учесници од целиот источен регион, кои се натпреваруваа во повеќе дисциплини. „Се осмеливме и во...