вторник, март 2, 2021

таг: зелен

Раззеленува и покривот на „Мавровка“ – трет и најголем зелен покрив...

Градот Скопје во соработка со општина Чаир и Здружението на корисниците на деловен простор во деловниот центар „Мавровка“ почна со уредување на третиот и...