петок, декември 2, 2022

таг: Зелен Хуман Град

Предлози за одржлив и праведен развој на градот и еколошки чисто...

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска оваа недела оствaри средби со претставници на граѓанската иницијатива Зелен Хуман Град, при што разговарале за предлозите за...