недела, мај 19, 2024

таг: за чисто како дома исто

„За чисто како дома исто“ – Голема еко-акција во Штип

Штипјани со голема граѓанска иницијатива денеска покажаа како треба да се чува и негува природата. Во боровата шума позади црквата Света Недела, или за...

„За чисто како дома исто“-Еколошка акција во Крушево

На три локации во општина  Крушево во петокот  се одржи голема акција за чистење. Се чистеше отпад од хартија и пластика на неколку локации околу...