четврток, октомври 21, 2021

таг: Западниот булевар

Една деценија се зборуваше, а сега се почна со уредување на...

Почнаа подготовките за изградба на Западниот булевар во Гевгелија, улицата „Св. Климент Охридски“, откако градежната фирма „Еуроинг“ со својата механизација започна со изведбените работи за расчистување...