понеделник, август 15, 2022

таг: заловување кучиња

Акција за заловување на кучиња во Каменица

Изминатата недела во Македонска Каменица се заловуваа кучиња скитници при што се заловени вкупно 10 кучиња скитници. Во понатамошниот третман кучињата ќе бидат сместени...