четврток, април 25, 2024

таг: заеднички проект

Радовиш: Потпишан договор за реализација на проект со Сандански

На 31 јули во Општина Радовиш, од страна на градоначалникот, Герасим Конзулов, и раководителката на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион, Жулиета Ѓуркова,...

Радовиш и бугарски Тетевен успешно го реализираа проектот „Заедно создаваме подобра...

  Од 18 до 21 јули, Радовиш и неговата пријателската општина Тетевен  (Република Бугарија), преку повеќе интерактивни настани, во Тетевен успешно го реализираа заедничкиот проект...