четврток, април 25, 2024

таг: задушница

За Задушница ќе сообраќаат дополнителен број автобуси, информираат од ЈСП

Јавното сообраќајно претпријатие информира дека поради верскиот празник Задушница, утре, петок (05.11.2021 година) и во сабота (06.11.2021 година), на линиите 59 (Карпош3-Кучевишка бара-Гробишта Бутел),...

Дополнителни сообраќајни линии на ЈСП по повод верскиот празник Задушница

Јавното Сообраќајно Претпријатие, инфрормира дека поради верскиот празник Задушница, утре  5-ти и во сабота 6-ти февруари, на линиите 59 (Карпош 3 - Кучевишка бара -...