среда, октомври 20, 2021

таг: завршени инфраструктурни објекти

Завршени пет значајни инфраструктурни проекти во општината Радовиш

Во последните четири месеци во општината Радовиш се рализирани пет значајни проекти за подобрување на патната и на комуналната инфраструктура. Се работи за изградба...