недела, септември 19, 2021

таг: завршена делница

Виница ја заврши последната своја делница од патот за Делчево преку...

Екипи на „Македонија пат“ деновиве го завршија регионалниот пат за Делчево преку селото Бигла со нови 2.100 метри асфалт, со што обврската од виничка...