недела, јули 3, 2022

таг: живеалита

Белите лавови ќе добијат ново реновирано живеалиште, најавија од Зоолошка

Од Скопската Зоолошка градина - Скопје соопштуваат дека завршено е реновирањето на живеалиштето на нилскиот коњ Буцо, а кровот на внатрешното живеалиште бил целосно...