вторник, април 23, 2024

таг: Железничка

Во тек последната фаза од изградбата на фекалната канализација во населба...

Во текот на изминатите неколку дена активно се работи на реализација на последната фаза од проектот за изградба на фекална канализација и поврзување на...

Штипската населба Железничка доби ново спортско игралиште

Штипската населба Железничка денеска доби ново игралиште кое има спортски терен опремен со специјализирана тартан подлога, голови и кошеви, но и детски реквизити за...

По втор пат Град Скопје и инспекциските служби спречија формирање на...

Екипите на Град Скопје заедно со инспекциските служби денеска повторно спроведоа акција и повторно беше спречено ново формирање на дива населба под Железничката станица. „Со...