четврток, март 30, 2023

таг: жалби

Платформа за жалби и поплаки: Крушевчани со можност да учествуваат во...

Министерство транспорт и врски воспостави „онлајн“ платформа за жалби и поплаки кои граѓаните можат да ја користат за тековните проекти на општина Крушево. „Механизам за...