петок, декември 2, 2022

таг: енергетска криза

„У-пауер“ еднострано го раскина договорот со Општина Гевгелија – сметките повисоки...

Гевгелија е една од општините која поради еднострано раскинување на договорот со компанијата, која на тендер го доби договорот за снабдување со електрична енергија,...